Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Protiv otpuštanja

Sedmorica ‘gladijatora’ prosvjeduju na Koloseumu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sedmorica radnika privatne zaštitarske tvrtke nastavili su prosvjedovati na rimskom Koloseumu protiv otpuštanja radnika iz svoje tvrtke, prijeteći da će skočiti ako ih policija pokuša uhititi.

Jednom od sedmorice ‘gladijatora’, kako su ih prozvali mjesni mediji, pružena je liječnička pomoć zbog vrućine. Muškarci su se na Koloseum popeli u petak, postavivši natpis ‘Ne nesigurnim radnim mjestima’, uz glasno odobravanje okupljenih pristaša i kolega. Na vrhu prastarog amfiteatra proveli su i noć.

Pročitajte i ovo Ilustracija užas u Italiji Trkača do smrti izgrizli rotvajleri: Pronašli ga u parku, imao je duboke rane na licu i rukama Slika nije dostupna Sofisticirana tehnika REKONSTRUIRAN 'STROJ ZA UBIJANJE' Nekad je služio za morbidnu zabavu

Skočit će ako ih policija bude prisiljavala da siđu

U subotu ujutro ponovili su prijetnju da će skočiti ako ih vlasti pokušaju prisiliti da siđu i ponovili zahtjev da se sastanu s predstavnikom vlade. Njihova nedavno privatizirana tvrtka navodno planira otpuštati radnike. Gradske vlasti objavile su da će ih primiti u ponedjeljak. (Hina)

Prosvjed gladijatora možete pogledati u priloženom videu.

Smatrate li da je ovakav način prosvjedovanja pretjeran?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene