Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Majka u nevjerici

'Savjet' iz škole: Neka smanji grudi pa je neće zadirkivati

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tammie Jackson iz američke savezne države Missouri bijesna je na školu koju pohađa njena 13-godišnja kći.

Trinaestogodišnja Gabrielle Jackson na meti je maltretiranja i zadirkivanja školskih kolega zbog svojih velikih grudi. Kada se njena majka požalila vodstvu škole zbog neugodne situacije u kojoj se njezina kći svaki dan nalazi, rečeno joj je da djevojčica ima dvije opcije - ili će se preseliti u drugu školu ili će ići pod nož ne bi li operacijom smanjila grudi.

Pročitajte i ovo Pucnjava ispred škole Sve se istražuje VIDEO Policija u SAD-u ubila učenika ispred škole nakon dojave da ima pištolj Karla Trstenjak i Luka Juroš - 1 Više sati u predškoli Pročelnik Juroš o uvođenju male škole u metropoli: "Pozdravljamo, ali ovo trenutno nije izvedivo ni u Zagrebu, ni u Hrvatskoj"

'Osjećam da je to moja krivica, da je to Božja krivica jer ju je takvom stvorio', rekla je Gabriellina majka Tammie još uvijek u nevjerici nakon što su njenu kćer u školi uputili na operacijski stol.

>> VIDEO Učiteljice za noge hodnikom vukle slijepog dječaka

Ubrzo se oglasila i škola te demantirala Tammiene navode. Nadležni tvrde da je došlo do nesporazuma te da će ispitati slučaj koji je ponovo u pitanje doveo trend porasta kozmetičko-kirurških zahvata među mladima. Da bi izbjegli zadirkivanje vršnjaka, američki tinejdžeri često se za pomoć obraćaju plastičnim kirurzima. Tako je samo u 2010. na mladima od 13 do 19 godina obavljeno 219.000 operacija, a najpopularnija je korekcija ušiju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene