Obavijesti Video Pretražite Navigacija
O Netanyahuu

Sarkozy: Ne podnosim ga; Obama: Lako tebi, ja s njim moram raditi svaki dan

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Francuski predsjednik Nicolas Sarkozy rekao je tijekom privatnog razgovora za vrijeme summita G20 američkom predsjedniku Baracku Obami da mu je dosta izraelskog premijera Benjamina Netanyahua i da ga drži lašcem.

Ovu primjedbu su čuli novinari koji su pratili skup, ali o njoj nisu odmah javili. 'Ne mogu podnijeti Netanyahua, on je lažac', rekao je Sarkozy Obami tijekom razgovora s američkim predsjednikom koji ga je ukorio zbog potpore palestinskom članstvu u UNESCO-u.

Pročitajte i ovo Automobil u kojem su ubijeni sinovi vođe Hamasa - 3 Ubijena i četiri unuka Izrael tvrdi: Amir, Mohamad i Hazem ubijeni su jer su bili borci, a ne zato što su sinovi vođe Hamasa Prosvjednici u Izraelu Četvrti dan zaredom Prosvjednici s bakljama pred zgradom parlamenta: Traže nove izbore i optužuju izraelsko vodstvo

'Ti ga ne možeš podnijeti, ali ja moram raditi s njim svaki dan', odgovorio mu je Obama.

Reutersov izvjestitelj bio je među novinarima koji su čuli primjedbu francuskog predsjednika i može potvrditi istinitost navoda koje je danas u Francuskoj objavio jedan internetski portal.

Novinari su na press konferenciji dobili slušalice kako bi čuli prijevod izjava prisutnih i rečeno im je da ih ne uključuju prije nego završi neformalni razgovor političara. Oni koji su ipak uključili slušalice prije vremena, čuli su ove komentare. (I.D./Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene