Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Monstruozno

Sarajevo: Nepoznati manijaci psa polili vrućim uljem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na mučan prizor izmučenog psa naišli su prolaznici u Sarajevu. Nakon što su psu sanirane rane ustanovljeno je kako je bio poliven vrućim uljem.

Stravičan i šokantan napad na psa lutalicu dogodio se nedavno u Sarajevu kada su ga nepoznate osobe polile vrelim uljem. Psa su prolaznici odveli najbližem veterinaru gdje su mu opekline i rane sanirane, no to ne mijenja na činjenici da se ovakvi monstruozni činovi događaju prečesto.

Pročitajte i ovo Psi spašeni iz dvorišta splitskog psihijatra - 13 Kaznena prijava FOTO Otkriveni strašni detalji kako je psihijatar mučio pse radi borbe: "Namjerno ih je pario i trenirao nasiljem - ne laju, tihi su i puni ožiljaka" Iskorak u zaštiti životinja - 6 povijesni iskorak Zbog napuštanja životinje možete završiti u zatvoru: "Ljudi bi i vlastitu djecu ostavljali da nema kazne za to"

>> Ubijaju iz dosade, ali zato što su žrtve slabije

'Koristeći se izgovorom da država i nadležni organi ne rade ništa po pitanju uklanjanja pasa lutalica s ulica, građani sve češće uzimaju stvari u svoje ruke pa životinje ispred svojih kuća i zgrada truju te polijevaju kiselinom i vrelim uljem', piše Klix.ba.

U Sarajevu doista postoji problem s napuštenim životinjama koji mora biti što prije riješen. Nadajmo se da će se rješavanja tog problema uhvatiti organi vlasti prije no što se ponovi još jedan ovakav napad.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene