Obavijesti Video Pretražite Navigacija
San ga razotkrio

Sanjao da mu lopov provaljuje u dom te zgrabio pištolj! Sada mu prijeti opaka kazna

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Muškarac iz Illinoisa suočava se s dvije optužbe za posjedovanje vatrenog oružja nakon što se slučajno ustrijelio u snu dok je sanjao o provali u svoj dom.

Mark Dicara (62) zaspao je te sanjao da netko provaljuje u njegov dom, a sve se to dogodilo u noći 10. travnja.

Dok je sanjao da se brani od kriminalca, u jednom trenutku se probudio zgrabio pištolj Magnum i ispalio metak u mrak. Nakon toga se razbudio i shvatio da je slučajno pucao u u svoju nogu.

Dicara je hitno prebačen u bolnicu, a istražitelji su kasnije otkrili da je koristio pištolj bez identifikacijske iskaznice vlasnika vatrenog oružja propisane od strane države, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Ilustracija Priveden u stanicu Žalio se što nema struje pa izvadio pištolj: Policija objavila detalje pucnjave u Zagrebu

Istragom pucnjave utvrđeno je da je, kada je Dicara ispalio pištolj, metak prošao kroz njegovu nogu prije nego što se zabio u posteljinu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Poznati policiji Policija je upala u domove na Rabu, u Kastvu, Viškovu, Rijeci i Karlovcu: Pogledajte što su sve pronašli

Nitko drugi nije ozlijeđen, a vlasti su brzo utvrdile da se u kući nikada nije dogodila provala. Zaključeno je da je Dicara prekršio zakon države Illinois o vatrenom oružju.

Pročitajte i ovo Ilustracija vjerovali ili ne Dok MUP provodi akciju Manje oružja - manje tragedija, Grad Koprivnica na javnoj dražbi prodaje - oružje

Dicara je umirovljeni odvjetnik s licencom za bavljenje odvjetništvom u Illinoisu i Wisconsinu.

Nakon njegova uhićenja, državno odvjetništvo okruga Lake objavilo je da će pokrenuti postupak protiv Dicare za posjedovanje vatrenog oružja bez valjane iskaznice koja mu je poništena.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene