Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Lančani sudar

SAD: U sudaru šest školskih autobusa 65 ozlijeđenih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Djeca su u trenutku sudara putovala prema zabavnom parku u saveznoj državi Atlanti. Nakon pregleda u bolnici, većina je vraćena kućama.

Oko 65 osoba ozljeđeno je u lančanom sudaru šest školskih autobusa koji se u subotu dogodio u američkoj saveznoj državi Georgiji, oko 70 kilometara od Atlante.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Jedan policajac dobio otkaz Kaos u Atlanti: Policija ubila još jednog crnca, prosvjednici spalili restoran ispred kojeg je upucan Zračna luka Atlanta (Foto: AFP) Ostali u mraku Kaos zbog struje: Tisuće ljudi zaglavljene u najprometnijoj zračnoj luci na svijetu

CNN piše da su većinom ozlijeđena djeca koja su putovala u zabavni park. Školarci su nakon nesreće pregledani u obližnjim bolnicama, no ustanovljene su im lakše ozljede pa su pušteni kućama.

Jedan od vozača je hospitaliziran i nalazi se u teškom stanju. Okolnosti koje su dovele do nesreće se istražuju. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene