Obavijesti Video Pretražite Navigacija

SAD: Na ulazu u najveću nuklearku uhićen s eksplozivom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Služba sigurnosti nuklearne centrale Palo Verde kod Wintersberga u američkoj saveznoj državi Arizoni u petak je na kontrolnoj točki na ulazu u centralu uhitila ugovornog radnika s eksplozivnom napravom u kamionetu, izvijestile su američke TV mreže.

Nakon otkrića eksplozivne naprave i uhićenja osumnjičenog, nuklearna centrala Palo Verde, najveća u SAD-u, zatvorena je, rekao je Paul Chagolla, predstavnik ureda šerifa okruga Maricopa.

Pročitajte i ovo U Splitu su ponovo osvanuli uvredljivi grafiti - 6 Tri kaznena djela Policija uhvatila grafitera koji je blatio Milanovića i druge političare, poznato odakle je Požar u Rusiji: Jesu li odgovorni ukrajinski dronovi? Jugozapad zemlje Rusku regiju napali dronovima, buknuo požar u velikoj termoelektrani

Kapetan Chagolla kazao je za CNN kako se radi o "upotrebljivoj" eksplozivnoj napravi.

Prema izvješću CNN-a, riječ je o tzv. bombi u cijevi, manje veličine. Uhićeni ugovorni radnik bio je angažiran na popravku jednog parogeneratora.

Dužnosnici sigurnosti odmah su pokrenuli istragu i zabranili ulaz ili izlaz iz nuklearke. Policija ispituje osumnjičenog.

Dužnosnici nuklearke su objavili kako nije bilo opasnosti za
građane.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene