Obavijesti Video Pretražite Navigacija

S pola jajnika začela i rodila zdravo dijete

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Da se čuda događaju pokazao je slučaj žene koja je s pola jajnika prirodnim putem začela i rodila zdravog dječaka. Čak ni ta polovica nije bila potpuno zdrava.

Nakon raka koji je operirala još kao tinejdžerka, dvije neuspjele trudnoće i tri neuspjela pokušaja umjetne oplodnje, 39-godišnja Trudi Siviter i njezin suprug mislili su da nikada neće imati djecu. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Cate Blanchett rodila trećeg sina Slika nije dostupna Ubojica taksista Elvis Šopić dobio sina

Liječnici su se složili da bi najbolje rješenje bila histerektomiju.

Ali tri mjeseca prije dogovorene operacije, Trudi je saznala da je trudna. 

U prosincu prošle godine, rodila je dječaka Alfiejia prirodnim putem u bolnici u Staffordshireu nakon osam mjeseci trudnoće. 

Alfie je težio samo 1,58 kg. Ali iako je rođen prerano i s malom težinom dječak je potpuno zdrav. 

'On je čudo. Dijete ni otkud! Prošli srpanj sjećala sam se dobro, kada sam otišla na pregled saznali smo da sam trudna. I sada na naše iznenađenje imamo malog dječaka, koji ima plavu kosicu, velike plave oči i jako sliči na tatu', rekla je Trudi. 

Nakon što su se ona i njezin suprug pomirili s činjenicom da neće imati djece počeli su organizirati putovanja po svijetu, ali kad su saznali da je trudna, sve su rado otkazali. 

'Još sam u šoku. Dogodilo mi se nešto neobjašnjivo predivno', zaključila je.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene