Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drugi dan konvencije

Ryan: Obama očajnički želi zadržati vlast!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Drugog dana konvencije američkih republikanaca, zvijezda je bio kandidat za potpredsjednika Paul Ryan!

Mladom američkom desničaru Paulu Ryanu govor na konvenciji bio je vrhunac dosadašnje karijere. 42-godišnjak je žestoko napao Baracka Obamu i njegove političke poteze.

Pročitajte i ovo Ivica Puljić, dopisnik Al Jazeere IVICA PULJIĆ IZ SAD-A Analiza unutarstranačkih izbora u SAD-u: Borba za kandidaturu i može li Nikki Haley ugroziti agresivnog Donalda Trumpa? Donald Trump Izbori u SAD-u Utrka za Bijelu kuću i službeno je počela: Trumpove vatrene pristaše u ledenoj Iowi obavile su važan ritual

>> Ona želi biti prva dama SAD-a!

'Ja sam novi u ovoj kampanji, pa mi dopustite da podijelim svoje dojmove. Nikada se nisam susreo s protivnicima, koji su tako tihi kada treba govoriti o postignutom i koji tako očajnički žele zadržati vlast. Ostali su bez ideja. Njihov trenutak je došao i prošao', kazao je Ryan, republikanski kandidat za potpredsjednika SAD-a.

Republikancima se obratila i Condoleezza Rice, ministrica vanjskih poslova u administraciji Georgea Busha. Za razliku od Ryana, ona nije niti jednom izravno spomenula aktualnog predsjednika.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene