Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Na plaži pronađene mrtve dvije ruske turistkinje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tajlandska policija ponudila je nagradu od tri tisuće dolara za svaku informaciju o ubojici ruskih turistkinja, koje su pronađene ubijene na plaži Jomtien nedaleko grada Pattaya.

Turistkinje iz grada Kemerovo ubijene su na plaži, a njihova su tijela pronađena na ležaljkama na plaži Jomtien, popularnom okupljalištu turista, oko 150 kilometara istočno od Bankoka.  

Pročitajte i ovo Bi-2 grupa ne podnosi kritike Međunarodni skandal: Putin naredio uhićenje članova popularnog benda Ilustracija Očevid u tijeku Trojica Hrvata ozlijeđena u nesreći na Tajlandu: "Jedan je slomio rebra, a drugog operiraju"

Identificirane su kao 25-godišnja Liubov Svirkova i 30-godišnja Tatiana Tsimfer

Prema izvješću policije u Svirkovu je dvaput pucano u trbuh te jednom u nogu, dok je Tsimferova upucana samo jednom s leđa. 

Policija ima snimke muškarca na motociklu koji je na plaži proveo oko devet sekundi. na snimci je vidljivo kako se radi o visokom muškarcu, ali se ne vidi njegovo lice. 

Djevojke su stigle na Tajland prije desetak dana. 

Pattaya je poznata kao mjesto s bogatim noćnim životom i 'prodavačicama ljubavi' što je način života ostao još iz doba Vjetnamskog rata kada su se na taj način tamo zabavljali američki vojnici. Poznata je također i kao raj za međunarodni organizirani kriminal. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene