Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Idealan predsjednik'

Ruski mediji: Putin se približava savršenstvu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Rusije Vladimir Putin 'približava se savršenstvu'. To je ocjena ruskog dnevnog lista Komersanta nakon istraživanja koje pokazuje da više od 40 posto građana Rusije Putina smatra idealnim predsjednikom.

Vladimir Putin je "idealan predsjednik" za 41 posto Rusa, pokazuje istraživanje neovisnog instituta Levada, čije je rezultate objavio u ponedjeljak list Komersant. "Vladimir Putin se približava savršenstvu", naslov je u tom dnevnom listu.

Pročitajte i ovo Kusturica na sastanku s Putinom usporedio hrvatske ustaše i ukrajinske banderovce U mnogo čemu su se složili Kusturica na sastanku s Putinom usporedio hrvatske ustaše i ukrajinske banderovce Ruski predsjednik Vladimir Putin - 2 Nije odao počast Kremlj tvrdi da je Putin ožalošćen: "Malo je vjerojatno da itko razumije kroz što on prolazi"

Među Rusima koji misle da je Putin "idealan" predsjednik, 6 posto je u to sigurno, a 35 posto odgovara da "uglavnom jest".

Po tom istraživanju, provedenom krajem svibnja, 32 posto ispitanih kazalo je da smatra da baš nije idealan predsjednik, a 14 posto misli da on to svakako nije.

>> FATALNA GIMNASTIČARKA Ona je kriva za Putinov bračni brodolom?

Šezdeset i dva posto Rusa ocjenjuje da je Putin "svjestan svoje odgovornosti za stanje u zemlji", 61 posto da ima "dobru stratešku viziju problema zemlje", a 45 posto da vodi brigu o potrebama stanovništva.

Vladimir Putin (69), na vlasti od kraja 1999., vratio se u Kremlj prije godinu dana na treći predsjednički mandat nakon razdoblja tijekom kojeg je bio premijer.

Centar Levada, glavni neovisni istraživački institut u Rusiji, jedna je od organizacija kojima prijeti novi zakon koji "stranim agentima" naziva svaku nevladinu organizaciju koja se bavi političkim aktivnostima i dobiva strana financijska sredstva. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene