Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rat u Ukrajini

VIDEO Rusi objavili snimku noćnog leta jurišnih helikoptera: "Vojna avijacija uništila je protuavionski nosač i oklopna vozila"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ruska vojska objavila je videosnimku na kojoj se vidi, prema tvrdnjama ruskog Ministarstva obrane, kako jurišni helikopteri uništavaju ukrajinsku protuzračnu postavu i oklopna vozila.

Na videu objavljenom na YouTubeu se vidi kako helikopteri Kamov Ka-52 Aligator obavljaju noćne letove i napadaju navođenim projektilima.

Pročitajte i ovo Francuska vojska Opasna predviđanja Europska sila otvoreno se priprema za rat, jasno je i protiv koga: "Dio smo koalicije..." Ilustracija Crno tržište zarobljenika Ukrajinski zarobljenik završio kod brutalnih vojnika čečenskog gospodara rata: "Kupuju ih od ruske vojske i odvode u Grozni"

"Letovi su obavljeni uglavnom na malim visinama i u teškim vremenskim uvjetima. Vojna avijacija Zračno-svemirskih snaga Rusije, radeći u parovima, uništila je protuavionski nosač i oklopna vozila s protutenkovskim vođenim projektilima", navodi se u opisu snimke.

"Videomaterijali kontrole potvrđuju precizne pogotke zrakoplovnog oružja", piše u izvješću ruskog ministarstva obrane.

O ratu u Ukrajini iz minute u minutu čitajte >>OVDJE.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene