Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napali Krim

Ukrajina napala nekoliko ruskih regija, Rusi: "Uništili smo 21 bespilotnu letjelicu"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Afp
Rusija je presrela ukrajinske napade na Krimski poluotok te nekoliko drugih ruskih regija. Krhotine drona pale su na krov zgrade u predgrađu grada Kaluge.

Ruski sustavi protuzračne obrane uništili su ili presreli 21 bespilotnu letjelicu koju je lansirala Ukrajina iznad Krimskog poluotoka i nekoliko ruskih regija, izvijestile su u utorak ruske novinske agencije pozivajući se na rusko ministarstvo obrane.

Mihail Razvožajev, guverner Sevastopolja na Krimu postavljen u Moskvi, rekao je u aplikaciji za razmjenu poruka Telegram da nije bilo štete od napada na Sevastopolj, najveći grad Krima i glavnu crnomorsku luku.

Pročitajte i ovo Krunoslav Capak Opasni bazeni? Traži se krivac: Strani turisti upozorili na zarazu u hrvatskim kampovima, oglasio se Capak

Bespilotne letjelice koje je lansirala Ukrajina također su oborene iznad Belgoroda. Brjanska, Kaluge i Tulske oblast, javile su ruske agencije.

Krhotine drona pale su na krov zgrade u predgrađu grada Kaluge, administrativnog središta regije Kaluga, ali nije bilo veće štete niti ozlijeđenih, rekao je guverner regije Vladislav Šapša na Telegramu.

Pročitajte i ovo Krunoslav Capak Opasni bazeni? Traži se krivac: Strani turisti upozorili na zarazu u hrvatskim kampovima, oglasio se Capak

Reuters nije mogao neovisno provjeriti izvješća. Nije bilo trenutačnih komentara iz Ukrajine. Kijev je intenzivirao svoje zračne napade posljednjih mjeseci, u, kako kaže, udarima usmjerenim na rusku vojnu infrastrukturu kako bi potkopao ratne napore Moskve.


Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene