Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pogodili 11 meta

Rusi s 26 raketa gađali ISIS preko Irana i Iraka, pogodili 11 meta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Rusija je danas na mete Islamske države lansirala rakete dugog dometa s vojnog broda u Kaspijskom jezeru, potvrdile su ruske vlasti.

 

 

LATEST VIDEO: Watch Russian warships firing cruise missiles from Caspian Sea to hit ISIS positions in Syria. 4 ships...

Posted by RT Play on Wednesday, October 7, 2015
Pročitajte i ovo Napad na koncertnu dvoranu u Moskvi Spašavali goli život Svjedoci o paklu koji su prošli u dvorani u Moskvi: "Svi su vrištali, svi su trčali. Bilo je strašno, poput noćne more" Dan nakon terorističkog napada u Moskvi - 1 Iz minute u minutu FOTO Detalji užasnog napada u Moskvi: Svjedoci opisali stravične trenutke, nakon Putina oglasio se i Zelenski

Ruska mornarica je s četiri vojna broda prema Sirijii ispalila 26 raketa dugog dometa, pri čemu je uništeno 11 meta, rekao je ruski ministar obrane Sergei Shoigu ruskom predsjedniku Vladimiru Putinu tijekom sastanka koji se emitirao na televiziji, javlja RT.

Rakete dugog dometa lansirane su s Kaspijskog jezera prema metama udaljenima 1.500 kilometara.

Ideja o zajedničkoj borbi Asadovih snaga i oporbe protiv IS-a nije francuska

Napadi su izvedeni u suradnji s Iranom i Irakom, budući da su projektili morali preletjeti kroz njihov zračni prostor kako bi došli do Sirije.

Podsjetimo, Rusi već tjedan dana izvode zračne napade na pobunjeničke ciljeve u Siriji, na molbu tamošnjeg režima Bašara al-Asada. Kolacija predvođena SAD-om koja je mu Siriji i Iraku angažirana na borbi protiv Islamske države, kritizira ruske pothvate tvrdeći da bombardiraju i pobunjenike koji imaju podršku Zapada.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene