Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Seksi DJ-ica

I ona je Putinova!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Oduvijek ste željeli glasati za Putina? Sada možete!' poručuje Talijanima rođakinja ruskog predsjednika, Adelina Putin.

Talijani koji žive u regiji Veneto uskoro bi mogli dobiti svojeg Putina. Naime, na skorašnjim lokalnim izborima odlučila se kandidirati Adelina Putin, radijska voditeljica i DJ koja tvrdi da je nećakinja moćnog ruskog predsjednika Vladimira Putina.

Pročitajte i ovo Legija Sloboda Rusiji Cezar ima poruku za cara Zapovjednik ruskih legionara koji napadaju Rusiju: "Idemo u rat, umarširat ćemo u Moskvu!" Brod koji je prevozio migrante Pokušaj dolaska u Europu UN: 45 migranata nestalo, a četiri mrtve migrantice u dvije tragedije na Sredozmlju


'Mi smo dalji rođaci. Oduvijek sam voljela svoje prezime, no još ga više volim otkad je Vladimir postao poznat. Moja obitelj otkrila je brojne veze koje imamo s njim i zajedničke korijene', izjavila je Adelina za Raid Radio2 a prenosi RT.

S Vladimirom dijeli i neke zajedničke sklonosti, iako ne one političke. Ona, je, naime članica desničarske stranke Talijanska braća. No, kao što ruski lider voli oružje tako je i Adelina pozirala sa snajperom . Oboje također vole pokazivati svoje atletsko tijelo, a Adelina, koja je bodybuilderica, ponosna je i na svoje brojne tetovaže.

Svečano otkrili Putinovo poprsje - 'Željeli smo ga učiniti besmrtnim'

'Cijenim Vladimirov karakter, i mislim da je pravi vođa. Možda djeluje kao diktator, ali što se mene tiče, on je sjajan čovjek. Italija isto treba jednog Putina, bilo muškarca bilo ženu njegovog kalibra', izjavila je Adelina Putin za Il Giornale.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene