Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tužna priča

VIDEO Na popisu najtraženijih: Iz bolnice oteli teško bolesnog sina!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Roditelji 5-godišnjeg dječaka koji boluje od tumora sada su na popisu najtraženijih osoba u Velikoj Britaniji.

Brett i Naghemeh King u četvrtak su iz bolnice u Southamptonu bez suglasnosti liječnika oteli svog smrtno bolesnog 5-godišnjeg sinčića Ashya. Dječak boluje od tumora na mozgu i potrebna mu je liječnička skrb od 0-24.

Pročitajte i ovo Vojnici koji se bore protiv Boko Harama Otmica iz škole Djevojčica koju je prije 10 godina oteo Boko Haram spašena je, ali nije bila sama... Slika nije dostupna Otac objavio video objašnjenja Pronađen dječak kojeg su oteli vlastiti roditelji!

Prijatelji obitelji kažu kako su dječaka odveli u očaju nakon što im je rečeno da mu ne spasa. Navodno su u potrazi za lijekom koji će mu spasiti život.

STRAVA USRED NOĆI: Naoružani muškarci iz kuće oteli djevojčicu (14)

Cijela obitelj, uključujući i Ashyevih šestero braće i sestara, ukrcala se na trajekt za Francusku. Vjeruje se kako se i dalje tamo nalaze, a policija intenzivno traga za njima.

Upozoravaju kako će u naredna 24 sata iscuriti baterija u mehanizmu kojim se dječaka hrani na cjevčicu što bi mu dodatno moglo zakomplicirati zdravstveno stanje.

Prijatelji i poznanici obitelji pozivaju javnost da ne osuđuju Ashyeve roditelje. 'Oni su vrlo draga obitelj puna ljubavi, a ovo rade samo jer žele u inozemstvu pronaći pomoć svom sinu', kažu prijatelji.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene