Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Traje suđenje

Otac dječaka ubojice obratio se sudu, jednom rečenicom sve je sablaznio

Osnovna škola Vladislav Ribnikar
Osnovna škola Vladislav Ribnikar Foto: Antonio Balic/Cropix
Na Višem sudu u Beogradu traje suđenje roditeljima trinaestogodišnjaka koji je ubio devetero učenika i zaštitara škole.

Dragan Kobiljski, otac djevojčice Eme, koja je 3. svibnja prošle godine ubijena u Osnovnoj školi Vladislava Ribnikara, oglasio se na svom Facebooku povodom izjava obitelji Kecmanović, koja je poručila da želi dati donaciju za izgradnju memorijalnog centra u znak sjećanja na ubijenu djecu i zaštitara. 

"Još uvijek ne mogu pojmiti pokušaj relativizacije gnjusnog zločina od Kecmanovića i njihove odvjetnice, koji su rekli da žele dati donaciju za memorijalni centar ubijene djece. To nam preko odvjetnika poručuju ljudi koji se nisu ni pojavili na iznošenju naših najdubljih patnji, čime su još jednom potvrdili potpuno odsustvo suosjećanja i društvene odgovornosti. Ostaje mi samo da ih umirim i da im kažem - Već smo se izjasnili da svu eventualnu odštetu dajemo u humanitarne svrhe, tako da se ne brinete o donaciji za društveno dobro. Kada je memorijalni centar u pitanju, učinili ste više nego dovoljno, jer bez vas memorijalni centar ne bi ni postojao. Za njega ste u potpunosti zaslužni, tako da i tu budite spokojni", napisao je Kobiljski.

Pročitajte i ovo Hrvoje Vojković ispitan u EPPO - 3 Pušten na slobodu Hrvoje Vojković priznao sve? Ured europskog tužitelja objavio detalje o prijevari

Pročitajte i ovo Ilustracija mnogima povećani iznosi Državne firme dijele uskrsnice, evo tko će dobiti najveći iznos

Podsjećamo, na Višem sudu u Beogradu traje suđenje roditeljima trinaestogodišnjaka koji je ubio devetero učenika i zaštitara škole. 

Otac dječaka ubojice izjavio je da nije kriv, ali tijekom ročišta rekao je da mu se tužitelj treba obraćati s poštovanjem "jer je on cijenjeni doktor", piše Kurir.

Pročitajte i ovo Civili u Gazi Užas u Gazi Tenkovi pucali, a kamioni gazili stotine civila: Stravičan napad na gladne Palestince izazvao reakcije diljem svijeta

Pročitajte i ovo Fotografija Alekseja Navaljnog na mjestu obilježavanja Dva tjedna nakon smrti VIDEO Danas se održava pokop Alekseja Navaljnog: Vlast odmah izdala zloslutno priopćenje

Rekao je da je sve osigurao po propisima, i da je oružje i municiju čuvao u stanu po zakonu. Nakon toga ga je tužitelj upitao kako objašnjava da je njegov sin iz njegovih pištolja počinio tako strašan zločin i podsjetio ga da je ubijeno desetoro ljudi, od čega devetero djece. Na to pitanje optuženi otac dječaka ubojice obratio se sudu riječima: "Molim da mi se tužitelj obraća s poštovanjem, ja sam cijenjeni doktor." Na početku izlaganja optuženi je rekao i da ne želi i neće odgovarati na pitanja odvjetnika koji zastupaju obitelji ubijene djece i zaštitara. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene