Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nevjerojatno koliko nesreća

Pogledajte reklamu čija pojava na cesti nije završila dobro...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kamioni koji su na sebi imali gole grudi prekrivene tek tankom plavom linijom na ulicama Moskve stvorili su probleme.

Reklama koja prikazuje gole ženske grudi navodno je uzrokovala više od 500 nesreća u samo jednom danu.

Pročitajte i ovo Vozač kamiona na autocesti probio zaštitnu ogradu - 2 Dobio po džepu FOTO Nesreća na autocesti: Kamionom probio zaštitnu ogradu pa završio u šumarku Kamion se zabio u kuću kod Vinkovaca zabio se u kuću FOTO Šokantno svjedočanstvo: "Zatresla se kuća, žena vrišti i plače, pao je krov na dijete"

Fotografija žene koja rukama drži grudi čije bradavice prekriva tanka plava linija našla se na 30 kamiona u Moskvi, a oglasni tekst bio je vrlo jednostavan: 'One privlače'. No, dok su se kamioni vozili po gradu, automobili su se počeli međusobno sudarati. Vjeruje se da se dogodilo ukupno 517 nesreća, piše Metro. 

35-godišnji Ildar Yuriev je među oštećenima.

Novi izazov za sve koji se vole fotkati goli

'Putovao sam na poslovni sastanak kada sam vidio kamion s ogromnim grudima. Tada me udario automobil koji je bio iza mene. Vozač je rekao da ga je omeo kamion', ispričao je.

Iz agencije za oglašavanje Sarafan koja je zaslužna za reklamu poručili su da će platiti odštetu svima koji su imali nesreću.

'Planiramo na tržište donijetio novi reklamni format poticanjem tvrtki da svoje oglase stavljaju na kamione jer smo mislili da će to biti dobra alternativa oglašavanju na sredstvima javnog prijevoza', poručili su i dodali da su kampanjom s grudima htjeli skrenuti pozornost na ovaj novi format.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene