Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U grad stiže Papa

Redovnica u toplesu razbijesnila građane

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ususret dolasku pape Franje u Napulj na ulicama su osvanuli plakati polugole redovnice.

Sljedeći vikend papa Franjo dolazi u Napulj, a na ulicama grada dočekat će ga golemi plakat redovnice u toplesu. Radi se o reklamnoj kampanji jednog modnog branda u čijem je središtu djevojka odjevena u imitaciju redovničke halje, golih grudi koja u rukama drži krunicu.

Pročitajte i ovo Papa Franjo Objavio Vatikan Papa Franjo u posljednji tren otkazao sudjelovanje u važnoj procesiji Papa Franjo predvodi misu za Veliki Petak - 1 Pati od respiratornih problema Papa Franjo na misu stigao u invalidskim kolicima: Nije mogao obred započeti na uobičajen način

Mještani Napulja, većinski katoličkog grada, kao što je uglavnom i cijela Italija, bijesni su zbog ovakvog načina oglašavanja te zahtijevaju da se plakate skine prije papinog dolaska.

I društvene mreže eksplodirale su od komentara. Jedan korisnik napisao je kako se radi o 'ružnom prikazu žene', jedna žena napisala je kako je plakat mogao biti 'i malo manje opscen', a treći, koji se deklarirao kao ateist je napisao kako 'unatoč tome što je ateist ovakvu sliku smatra uvredom inteligenciji, ženama, dobrom ukusu i vjeri', prenosi UPI.

'Topli čovjek među vukovima' - U borbi je na dva bojišta

Tvrtka Rosso di Sera negira kako su plakati ciljano postavljeni prije papinog dolaska te iako su se odlučili za odvažan marketinški potez, nisu imali namjeru biti blasfemični.

Kako god bilo, jasno nam je da danas golotinja i seks mogu prodati apsolutno sve, no postavlja se pitanje gdje treba podvući crtu.

A što vi mislite? Je li ovakva reklamna kampanja primjerena?

Smatrate li ovakvu reklamnu kampanju primjerenom?

  • Apsolutno ne, to je čisto vrijeđanje!
  • Nemam ništa protiv, ali mogli su malo ublažiti prizor
  • To je marketing, nitko se ne bi smio vrijeđati

Ukupno glasova:

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene