Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teška situacija na frontu

VIDEO Ruskog ministra obrane pitali hoće li pobijediti Ukrajinu: Njegova reakcija odmah postala hit na društvenim mrežama

Ruski ministar obrane Sergej Šojgu tijekom intervjua
Ruski ministar obrane Sergej Šojgu tijekom intervjua Foto: Screenshot
Ruski ministar obrane Sergej Šojgu je u intervjuu komentirao stanje u Ukrajini, a jedan je isječak postao viralan zbog njegovog odgovora na pitanje hoće li Rusija pobijediti.

Ruski ministar obrane Sergej Šojgu je u intervjuu za državnu televiziju Rossiya-1 priznao da je situacija na fronti teška, a jedan isječak odmah je postao viralan.

Naime, novinar je na kraju razgovora ministra pitao hoće li Rusija pobijediti u ratu, a Šojgu je samo slegnuo ramenima te zatim ustvrdio: "Nemamo drugog izbora."

  Pročitajte i ovo Bespravna gradnja na Murteru - 5 Ruga se pravnoj državi Bespravna gradnja na Murteru! Inspekcija zatvorila ilegalno gradilište: Pogledajte što je investitor napravio

Pročitajte i ovo Ilustracija ALARMANTNI PODACI Poraz Hrvatske: 110 tisuća djece u riziku je od siromaštva

Isječak je na svom Twitteru podijelio savjetnik ukrajinskog ministra unutarnjih poslova Anton Gerašenko, ali ga je odrezao nakon slijeganja i prije odgovora te se on ubrzo proširio po mrežama.

Ruski ministar je u razgovoru također rekao da se ruske snage brane od ukrajinske protuofenzive.

"Negdje je to teže, a negdje lakše, ali mogu reći da su dečki i zapovjednici samouvjereni i da suvereno brane ono što u ovom trenutku trebamo braniti", objasnio je te dodao da je glavni zadatak onesposobiti ukrajinsko naoružanje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene