Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Znanstvenici otkrivaju

Razriješen misterij divovskog oka?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan je čovjek s Floride pronašao divovsko plavo oko, za koje znanstvenici nisu znali kome pripada. Misterij je, međutim, riješen.

Naime, oku koje je Gino Covacci pronašao dok je šetao uz Pompano plažu na Floridi nije se znalo podrijetlo. Znanstvenici su ipak, čini se, otkrili kome golemo oko pripada. Kažu da vrlo vjerojatno pripada ribi sabljarki.

Pročitajte i ovo Satelitska snimka uragana Idalia Građani se evakuiraju Dramatična snimka iz svemira: Uragan ide prema Floridi, ima putanju koja nije viđena više od 170 godina - "Ovo mi je prvi zbog kojeg sam zbilja zabrinut" Srušio se helikopter na zgrade na Floridi Užas na Floridi VIDEO Spasilački helikopter srušio se na zgradu: Dimio se, okretao u zraku i pao - ima mrtvih i ozlijeđenih

>> Pronašao divovsko oko za koje znanstvenici ne znaju kome pripada

Covacci je oko pronašao dok je šetao plažom. Oko je potom prvo odnio kući, stavio ga u zamrzivač kako bi ga sačuvao, a potom je obavijestio nadležne vlasti o svom pronalasku, piše Focus.

Znanstvenici su prema boji oka, njegovoj veličini i strukturi došli do zaključka da se radi o oku sabljarke. DNK testovi još su uvijek u tijeku. Predstavnik laboratorija kazao je da rezovi oko očne jabučice upućuju na to da ga vrlo vjerojatno ribič izrezao i bacio u more.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene