Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Isis-ov krvnik

POSTAO NAJTRAŽENIJI RUS Razotkriven ruski 'Jihadi Vlad'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Anatoly Zemlyanka (28) u Siriji je obezglavio svog zemljaka.

ISIS-ov krvnik koj je odrubio glavu navodnom ruskom špijunu u Siriji bio je loš učenik, poručio je njegov bivši učitelj.

Pročitajte i ovo Zastava Islamske republike Pripadnik ISIL-a U BiH osuđen terorist koji se predstavljao kao humanitarac u Siriji Napad na koncertnu dvoranu u Moskvi Spašavali goli život Svjedoci o paklu koji su prošli u dvorani u Moskvi: "Svi su vrištali, svi su trčali. Bilo je strašno, poput noćne more"

Vjeruje se da je Anatoly 'Tolya' Zemlyanka zapravo Jihadi Vlad koji je ubio Magomeda Khasieva i objavio rat Moskvi, piše Daily Mail.

Krvnik je rođen u Nayabrsku u Sibiru, a sin je majke ortodoksne kršćanke koja je za vrijeme njegova odrastanja vodila trgovinu posuđem. Svetlana Zemlyanka (53) koja ima najmanje još jednog sina dućan je zatvorila prije tri godine.

Bivši učtelj škole u Noyabrsku Zemlyanka je opisao kako učenika čiji su rezultati ispita u najboljem slučaju bili zadovoljavajući. Bio je, kaže, loš učenik.

ZAKLELI SE NA OSVETU 'Poslat ćemo ih na drugi svijet'

Dodaje i da nije bio huligan nego stidljiv i vrlo običan.

Zemlyanka se nalazi na ruskoj saveznoj tjeralici, a navodi se da je nakon što je postao musliman osnovao lokalnu islamsku organizaciju naziva Iskhan kojoj je sud zabranio djelovanje.

Prije odlaska u Siriju pohađao je satove tajlandskog boksa. Njegov trener opisao ga je kao visokog, vrlo mišićavog momka koji je kao sportaš bio prilično slab.

Ovaj tjedan postao je najtraženiji Rus nakon što je ubio muškarca rođenog u Čeljabinsku.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene