Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nove žrtve

Raste broj žrtava: Tijela dvojice civila pronađena u Južnoj Koreji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijela dvojice civila otkrivena su na otoku Yoenpyeongu.

Time se broj mrtvih u jučerašnjem napadu popeo na četiri osobe, objavila je južnokorejska obalna straža.

Pročitajte i ovo Dvije osobe poginule u prometnoj nesreći u Kaštel Sućurcu Građani spasili dijete Kaštela zavijena u crno, motociklisti i mlada vozačica smrtno stradali: "Ovo je prometni terorizam, kazna bi trebala biti izravni zatvor" Slika nije dostupna Prijetnje s obe strane Južna Koreja jača granicu, Sjeverna prijeti novim napadima

Dva tijela otkrili su pripadnici obalne straže koji su pretraživali ruševine kuća razorenih u požarima prouzročenim granatama ispaljenim iz Sjeverne Koreje.

>> Odgovor na napad: SAD i Južna Koreja dogovorili vojne vježbe

Prethodni podaci govorili su o dva mrtva vojnika i 18 ranjenih, od kojih 15 vojnika i 3 civila. Sjeverna Koreja ispalila je u utorak 80 granata na južnokorejski otok izazvavši povratnu paljbu južnokorejskih snaga i zabrinutost međunarodne zajednice.

Šest tisuća vojnika dolazi iz SAD-a

Američki nosač aviona George Washington, koji se nalazi u sastavu Sedme flote, isplovio iz svoje matične baze u japanskoj Yokosuki u srijedu ujutro po lokalnom vremenu. Iz zapovjedništva Sedme flote nisu to htjeli komentirati, već su samo naveli da je isplovljavanje nosača aviona bilo već ranije predviđeno. Na nosaču aviona George Washington nalazi se 75 borbenih zrakoplova, te posada od šest tisuća ljudi. (Hina)


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene