Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ponovno istaknuo

Rasmussen zabrinut zbog mogućeg širenja sirijskog sukoba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Glavni tajnik NATO-a Anders Fogh Rasmussen opetovao je svoju zabrinutost da bi se sirijski sukob mogao proširiti na susjedne zemlje.

'Siriji bi moglo biti u interesu širenje sukoba na druge zemlje regije ne bi li skrenula pozornost sa svog internog sukoba', rekao je Rasmussen pred studentima sveučilišta Odense (Danska), na predavanju koje se prenosilo putem interneta.

>> Izraelci ispalili hice upozorenja prema Siriji

Odgovarajući na pitanje o raketiranju palestinskih naoružanih skupina i o izraelskim vojnim operacijama, rekao je da NATO 'kao savez ne sudjeluje u izraelsko-palestinskom sukobu'.

'Podupiremo napore međunarodne zajednice radi pronalaženja rješenja za sukob, ali danas je problem što bi se on mogao proširiti na druge zemlje regije', obrazložio je.

Rekao je da podupire 'rješenje dviju država, pa tako i slobodne i stabilne palestinske države'. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Rezolucija o genocidu Majke Srebrenice apeliraju: "Vučićeve prijetnje shvatite ozbiljno, hitno rasporedite NATO snage na granici" Avion kompanije Finnair "Pogodilo je zračni pormet" Optužili Rusiju da ometa GPS signal iznad dijela Europe: "Obratit ćemo se NATO-u..."

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene