Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne zna se kad će ih dobiti

Radnici na aerodromu krenuli u štrajk, pa putnici ostali bez torbi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon petodnevnog štrajka aerodromskog osoblja koje se brine o transportu putnih torbi s aerodroma do zrakoplova, mnogi putnici još uvijek čekaju svoje torbe i neizvjesno je kada će ih uopće dobiti.

Prošli vikend 1.500 zaposlenika Swissporta, kompanije ima ispostave u nekoliko zemalja i bavi se uslugama u transportu,  otišlo je u štrajk zbog nepovoljnih radnih uvjeta, a dogovor s upravom su postigli nakon pet dana, piše Flanders news.

Pročitajte i ovo Radnici Varteksa najavili štrajk 6. svibnja u 6 Radnici poznate tvornice najavili štrajk: "Trajat će dok se plaće ne isplate" Dječji vrtić - 2 Nakon neuspješnih pregovora Zaposlenici vrtića najavili štrajk: "Naši zahtjevi su jasni..."

'Avione više neće istovarivati samo dvoje ljudi. Taj će posao obavljati troje ili četvero ljudi ovisno o vrsti letjelice. Intenzitet rada ujutro i navečer bit će manji. Također će biti limitiran broj smjena koje zaposlenik može odraditi svaki mjesec', rekao je Frank Moreels iz sindikata.

>> Zaposlenici Turkish Airlinesa u štrajku

Dogovor je postignut nakon što su Zračna luka Bruxelles i belgijski ministar transporta Melchior Wathelet zaprijetili da će zaplijeniti opremu za sortiranje putnih torbi.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene