Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poruke iz Moskve

A ovo je poručila Rusija...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dmitrij Peskov, glasnogovornik ruskog predsjeanika Vladimira Putina, rekao je u subotu kako je siguran da neće biti Hladnog rata u vezi s Ukrajinom.

"Svom dušom se nadamo da kako mi tako i naši partneri imamo dovoljno političke mudrosti, osjećaja političkog realizma da izbjegnemo klizanje u čak dublji sukob, ideološki ili drugi, zbog Ukrajine", rekao je Peskov u intervjuu za televiziju Ren-TV.

Pročitajte i ovo Vladimir Putin Nevjerojatno Pogledajte koga je Rusija dodala na popis ekstremističkih i terorističkih organizacija Kosovska policija Obavještajci objavili Zabrinjavajući izvještaj: "Putinu je potreban novi sukob u Europi i pronašao je idealno mjesto - Balkan"

Peskov je kazao kako su Rusija i Zapad međusobno gospodarski ovisni kritizirajući tako sugestije ekonomista da je Rusija sposobna za samoizolaciju. "To bi bilo nelogično, nerealno i apsurdno u ovom trenutku, u ovo doba globalizacije, u doba apsolutne gospodarske međuovisnosti", rekao je.

"Zainteresirani smo za razvitak suradnje i ne bismo voljeli da ovo što se događa u Ukrajini ima suprotan učinak", rekao je Peskov.

Ukrajina: 'Odgovorit ćemo Rusiji svim sredstvima'

AMERIČKI RAZARAČ UZVRAĆA

VIDEO 'Okolo lutaju naoružane bande, česti su slučajevi zlostavljanja'

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene