Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Nisam znao'

Putin nakon devet godina otkrio što stoji iza ove slike

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Njemačkoj kancelarki se, kaže, ispričao čim je saznao da se boji pasa.

Angela Merkel bila je poziciji njemačke kancelarke manje od dvije godine kad se 2007. prvi put službeno susrela s Vladimirom Putinom u njegovoj ljetnoj rezidenciji u Sočiju.

Pročitajte i ovo Vladimir Putin Uprava u rasulu Putin sazvao izvanredni sastanak zbog katastrofe koja prijeti jednoj regiji: Šokirao se kada je saznao da nekoliko mjeseci ne zna pravo stanje Vukovi Skupa tužba Tužio državu za 5300 eura jer mu je psa rastrgao vuk: Dobio je odštetu, ali zbog presude će zasigurno požaliti

Putin je tada na sastanak sa sobom doveo i svog labradora, a dobro je poznato da se njemačka kancelarka užasava pasa. 'Pas vam se smeta, je li? Vrlo je draga i siguran sam da će se ponašati kako treba', rekao je tada Putin njemačkoj kancelarki.

Fotografije s tog sastanka jasno su pokazale da je Merkelovoj bilo iznimno neugodno dok se pas smucao oko ovo dvoje lidera. Mnogi su to vidjeli i kao pokušaj Vladimira Putina da zastraši kancelarku.

Sada, devet godina kasnije Putin je za njemački Bild rekao kako nije znao za Merkeličinu fobiju. 'Htio sam učiniti nešto lijepo za nju. Kad sam saznao da se boji pasa, naravno da sam se ispričao.

O sadašnjem odnosu sa šeficom njemačke vlade, Putin kaže da je vrlo - poslovan. 'Vjerujem joj. Ona je vrlo otvorena osoba. Također je pod stalnim pritiscima, ali vrlo naporno radi na rješavanju kriza, uključujući i onu na jugozapadu Ukrajine', rekao je Putin.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene