Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ironizirao sumnje

Putin o Trumpovoj "moskovskoj avanturi": "Oni koji stoje iza tih informacija gori su od prostitutki"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ruski predsjednik Vladimir Putin izrazio je u utorak sumnje u to da se izabrani američki predsjednik Donald Trump prije nekoliko godina zabavljao s prostitutkama u Moskvi, kako sugeriraju nepotvrđena izvješća objavljena prošli tjedan, a koje je nazvao pokušajem sadašnje administraciju da delegitimizira Trumpa.

"Trump je došao i odmah se našao s moskovskim prostitutkama. On je odrastao čovjek i, osim toga, čovjek koji je godinama organizirao natjecanja u ljepoti. Družio se s najljepšim ženama svijeta", rekao je Vladimir Putin odgovarajući na pitanje novinara je li vidio fotografije ili videosnimke Trumpova druženja s prostitutkama.

Pročitajte i ovo Donald Trump On poriče krivnju Počinje suđenje Donaldu Trumpu zbog novca koji je dao pornoglumici: Navodno joj za šutnju platio 130.000 dolara Vladimir Putin Skup članica G20 Putin poručio da Moskva nikada nije odbila mirovne pregovore: "Trebali bismo razmisliti o tome kako zaustaviti ovu tragediju"

"Teško mogu povjerovati u to da je otišao u hotel kako bi se susreo s našim djevojkama 'slobodnijeg ponašanja'", rekao je Putin na zajedničkoj konferenciji za novinare s predsjednikom Moldavije Igorom Dodonom, prenosi agencija Reuters.

Trump, američki poslovni čovjek koji će u petak prisegnuti za predsjednika, odbacio je izvješća da Rusija posjeduje kompromitirajuće informacije o njemu kao "lažne vijesti" i "blefiranje".

Ta je informacija dio izvješća američkih obavještajnih službi predstavljenog mjeseca Trumpu i odlazećem predsjedniku Baracku Obami.

Putin je "totalnom besmislicom" nazvao tvrdnje da su ruski obavještajci pratili Trumpa kako bi o njemu skupili kompromitirajuće podatke i ponovno istaknuo da se nikada nije susreo s Trumpom.

"Što, mislite da tajne službe prate svakog američkog milijardera?"

"Trump, kada je stigao u Moskvu, a ne mogu se ni sjetiti kada je to bilo... nije bio nikakva politička figura. Ništa nismo znali o njegovim političkim ambicijama", rekao je ruski predsjednik.

"Što, mislite da tajne službe prate svakog američkog milijardera? To su obične besmislice", istaknuo je Putin koji je one koji stoje iza tih informacija nazvao "gorima od prostitutki".

Ruski predsjednik smatra da Obamina odlazeća administracija pokušava delegitimizirati Trumpa. Takvo ponašanje "šteti interesima SAD-a, jako!", rekao je Putin, prenosi njemačka agencija dpa. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene