Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na turističkom mjestu

PUCNJAVA U ISTANBULU Ispred ureda premijera dvojica muškaraca napala zaštitare

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Oko poznatog turističkog mjesta zatvorene su sve okolne ceste te se ispituju svjedoci. Prema izjavama očevidaca, osim pucnjava iz oružja, moguće da je došlo i eksplozije.

Kod jednog od najpoznatijih turističkim mjesta u Istanbulu ujedno i i sjedište ureda premijera, kod palače Dolmabahçe na policiju i zaštitare ispaljeno je nekoliko hitaca. Policija je uzvratila pucnjavom iz automatskog oružja.

Pročitajte i ovo Bruna Papić - 1 Napadač priveden Stravičan napad na žene u Splitu: Struka poslala jasnu poruku, a jedno je ključno Fotografija napadača Šestero mrtvih FOTO Ovo je napadač iz Sydneyja: Uletio u šoping-centar s nožem u rukama i onda je nastao kaos, policija mu presudila

Oko poznatog turističkog mjesta zatvorene su sve okolne ceste te se ispituju svjedoci. Prema izjavama očevidaca, osim pucnjava iz oružja, moguće da je došlo i eksplozije. Vozila hitne pomoći poslana su u to područje i policija je zatvorila okolne ceste, no nema izvješća o žrtvama.

U eksploziji autobombe u Bagdadu 60 mrtvih i 200 ranjenih

Prema pisanjima lokalnih medija, dvojica naoružanih muškaraca su uhićena nedugo nakon pucnjave u blizini njemačkog konzulata u Istanbulu. piše The Independent.

Prema prvim podacima, jedan je policajac ranjen u napadu, a kako javljaju lokalni mediji, na sreću nitko nije smrtno stradao.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene