Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubio učenika

Pucnjava u srednjoj školi - Policija ubila napadača!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na teren je izašlo više od 60 policijskih jedinica, 19 vozila hitne pomoći ali i FBI. Nedaleko od mjesta pucnjave sletio je i helikopter hitne pomoći. Napadač je usmrtio jednog učenika prije no što su ga specijalci upucali.

Iz srednje škole Reynolds u mjestu Troutdale, savezna država Oregon, ispaljeno je nekoliko pucnjeva, potvrđeno je iz policijski izvora, prenosi Koin.

Pročitajte i ovo Policija je okružila trgovački centar u Sydneyju - 4 Napadač upucan FOTO/VIDEO Preminula mama koju je manijak u šoping-centru izbo zajedno s bebom Incident u Chicagu incident u Chicagu VIDEO Policija zaustavila muškarca jer nije bio vezan, a onda je počela drama: Ispalili su prema njemu 96 metaka za 41 sekundu

Planuo katamaran: Putnici se ukrcali na gumenjak i krenuli prema Dubrovniku

Na teren je izašlo više od 60 policijskih jedinica, 19 vozila hitne pomoći ali i FBI. Nedaleko od mjesta pucnjave sletio je i helikopter hitne pomoći.

Iako su vlasti naložile roditeljima nek ne dolaze, oni su se okupili nedaleko od škole.

Cjelodnevna akcija policije i FBI-evih agenata završila je prije nekoliko trenutaka nakon što je policija je upucala napadača, prenosi CNN.

Naoružani je muškarac navodno bio odjeven u crno, a nosio je poluautomatsku pušku čijim je hicima usmrtio jednog učenika.

Specijalci su ga navodno okružili u školskom WC-u. Motivi napada su nepoznati, a situacija se na mjestu događaja postupno počela stabilizirati.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene