Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strava u SAD-u

VIDEO Pucnjava u kampusu u Las Vegasu, Sveučilište poslalo poruku "Bježi-sakrij-bori se"

Policija Las Vegasa u srijedu je rekla da je osumnjičeni napadač mrtav nakon što su odgovorili na pozive o pucnjavi u lokalnom kampusu Sveučilišta Nevada, dodavši da se čini da ima nekoliko žrtava.

Odjel metropolitanske policije Las Vegasa, u priopćenju objavljenom na X-u, nije pojasnio okolnosti incidenta, broj žrtava ili njihovo stanje.Stanovnicima je preporučeno da izbjegavaju to područje.

Policija je rekla da je do incidenta došlo oko zgrade kampusa Beam Halla. Sveučilište je objavilo poruku u kojoj poziva studente da se evakuiraju s tog područja.

"Odgovaramo na preliminarne vijesti o aktivnom napadaču u kampusu UNLV-a blizu dvorane BEAM. Čini se da ima više žrtava u ovom trenutku", rekla je policija na X-u, prije nego što je objavila da je sumnjivac mrtav.

U Washingtonu, Bijela kuća rekla je da prati situaciju u Las Vegasu. Sveučilište Nevada i kampus kod Las Vegasa dom su za oko 25.000 studenata i 8000 poslijediplomskih i doktorskih kandidata.

 

Pročitajte i ovo Joe Biden Dodatna sredstva Biden poslao apel: "Ne dopustite da Putin pobijedi"

 

 

U objavi na društvenim mrežama, sveučilište je isprva upozorilo studente da se "evakuiraju u sigurno područje" te su poslali poruku "BJEŽI-SKRIJ-BORI SE", što je uobičajeni protokol kada je riječ o pucnjavi.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene