Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Četverogodišnjak u karanteni

Prvi slučaj svinjske gripe na palestinskom području

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prvi slučaj svinjske gripe zabilježen je na palestinskom području, gdje je četverogodišnje dijete smješteno u karantenu, objavili su u srijedu palestinski čelnici.

Virus A dijagnosticiran je kod dječačića koji se u petak vratio iz Sjedinjenih Država. Primljen je u bolnicu Beit Jala, na Zapadnoj obali, dodaju čelnici. Ovo je prvi slučaj te bolesti na Zapadnoj obali i u Pojasu Gaze, a u Izraelu je prijavljeno više desetaka zaraženih od kojih nitko nije umro.

Pročitajte i ovo Ilustracija Podaci HZJZ-a Od gripe umrlo šestero ljudi: Dvije županije prednjače po broju oboljelih Obična prehlada ili nešto više? Evo 5 znakova da se vaša prehlada pretvara u ozbiljniju bolest SEZONA VIRUSA Imate li koronu, gripu ili samo neugodnu prehladu? Ovo će vam pomoći da shvatite od čega bolujete

Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) razmišlja o uvođenju najvišeg šestog stupnja uzbune zbog pandemije virusa A(H1N1) od kojega se u 74 zemlje zarazilo 27.737 osoba, a 141 osoba je umrla, po novim podatcima WHO-a. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene