Obavijesti Video Pretražite Navigacija
srpsko-mađarska granica

Zbog vrućine muškarac preminuo nakon dugog čekanja prelaska granice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mađarski i vojvođanski mediji u nedjelju prenose da su vrućine i goleme subotnje gužve na srpsko-mađarskom graničnom prijelazu Horgoš – Roszke odnijeli prvu žrtvu, državljanina Srbije koji je umro nakon čekanja na pregled putovnica.

Policijska kapetanija mađarske županije Csongrad priopćila je da je u subotu popodne, ispred graničnog prijelaza Roszke srpskom državljaninu starom 64 godine pozlilo i da je umro.

Pročitajte i ovo Screenshot Velika greška Hoće li se Dankin ubojica izvući? "Bojim se da je ovime slučaj doveden u slijepu ulicu" Viktor Orban Trenira strogoću, ali... Orban se hvalisa da brani Europu od migrantskog vala, no nekoliko detalja razotkriva da je to daleko od istine

Kako prenose mediji, putnici su prije granične kontrole na prijelazu Roszke izašli iz autobusa, a među njima je bio i putnik koji se srušio u povratku u vozilo.

Hitna pomoć je intervenirala nakon dvadesetak minuta, međutim, i pored reanimacije, medicinska ekipa je ubrzo konstatirala smrt.

Na tome najvećem i najprometnijem graničnom prijelazu između Srbije i Mađarske u subotu su se formirale kilometarske kolone vozila u kojima se čekalo i po pet sati, a istodobno temperatura zraka je bila gotovo 40 stupnjeva.

Nervozni i umorni vozači, kako je prenijela Radio televizija Vojvodine, često su trubili zbog pokušaja pojedinaca da pređu granicu „preko reda“ i sporog pregleda putnih dokumenata i tereta u autima.

Za razliku od subote u nedjelju nisu zabilježena višesatna čekanja u kolonama jer je tijekom noći smanjen priliv vozila na granični prijelaz.

Pogranična policija pozvala je putnike na strpljenje i savjetovala im da koriste neke od manjih graničnih prijelaza prema Mađarskoj. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene