Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Još jedan propali pokušaj

Proroka sudnjeg dana ismijavali na Twitteru: 'Ovo je neki miran smak svijeta'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Kraj svijeta dogodit će se 21. svibnja u 18 sati', rekao je Harold Camping, jedan od proroka sudnjeg dana.

89-godišnji Harold Camping iz Kalifornije prognozirao je da će smak svijeta početi u 18 sati u svakoj vremenskoj zoni, te da će Isus one spašene odvesti u raj, a nevjernike izbrisati s lica zemlje.

Pročitajte i ovo PR JEZIVI HOROSKOP BABE VANGE „Za 14 dana 4 znaka očekuju velike neprilike…“ PR JEZIVI HOROSKOP BABE VANGE Za 14 dana 4 znaka očekuju velike neprilike…

No, kako je rok sudnjeg dana u jednom dijelu svijeta već prošao Haroldovo proročanstvo postalo je predmetom sprdnje na Twitteru.

>> Sutra je opet smak svijeta?

'Ja sam s Novog Zelanda, sada je 18:06 i nije kraj svijeta. Nema potresa, svi koji su čekali sudnji dan mogu se opustiti', napisao je Daniel Boerman. 'Ovo je prilično miran sudnji dan, ako mene pitate', napisao je Australac Jon Gall.

Ipak, neki su navodno prodali svu svoju imovinu i otišli na ulicu upozoravati ljude da se pripreme za drugi Isusov dolazak, piše Guardian.

Harold Camping je već predviđao ranije datume apokalipse koji se ipak nisu pokazali točnima. Nakon današnjeg dana na svoju listu će moći dodati još jedan takav pokušaj.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene