Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U kabini

Pronađeno tijelo nestalog, za kojim se tragalo tri godine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gotovo tri godine nakon što se kruzer Costa Concordie nasukao u blizini talijanskog otoka Giglio, pronađeno je tijelo 32 žrtve preminulog.

Tijelo Russela Rebella, poginulog u nesreći nasukavanja Coste Concordije, otkriveno je u kabini olupine, koja se trenutačno nalazi u Genovi, gdje je odnesena kako bi je razrezali, piše CNN.

Pročitajte i ovo Omiška Dinara nije joj bilo spasa Strava na planinarenju: 26-godišnjakinja se odvojila od grupe i pala u provaliju na Omiškoj Dinari Ilustracija crni praznici Užas na kruzeru! Putnici ispričali kako je izgledala drama koja je uslijedila: "Odmah sam osjetio mučninu u želucu"

Tijelo Russela Rebella pronađeno je u kabini na palubi 8. Do sada su bili pronađena tijela svih poginulih osim Rebella. 'Obećao sam svojoj obitelji da ću jednog dana dovesti natrag svog brata', napisao je Kevin Robello, a prošlo je 1.025 dana od nesreće.

'Nemam riječi kojima bih se izrazio. Samo bol, moje suze, moje srce udara jače i moje tijelo drhti', rekao je Kevin.

Indijac Russel Rebello radio je kao konobar na brodu. Njegovo tijelo predano je vlastima da bi se obavila identifikacija. Olupina kruzera dugog 290 metara u srpnju ove godine izvučena je s mjesta potonuća te prevezena na demontažu u đenovsku luku.

Costa Concordia stigla u rezalište, ispraća je i talijanski premijer

Olupina Coste Concordie još uvijek se nalazi pokraj otoka, a nagađa se da će odstranjivanje iz mora koje je počelo u srpnju, biti završeno tek za dvije godine.

Više od 80 posto Concordije bit će reciklirano. Ostalih 50.000 tona čelika rastalit će se i prodati.

Podsjetimo, 32 osobe su izgubile živote u siječnju 2012. kada je brod nasukao dok je u njemu bilo više 4.200 osoba. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene