450790
450790
450790
450790
450790

Prodavačica mrtva hladna 'otkantala' naoružanog pljačkaša: 'Ne mogu, pijem čaj'

Vlasnica trgovine u britanskom Hullu mrtva je hladna dočekala naoružanog pljačkaša koji je tražio da mu preda novac iz blagajne.

 
 
 
 
Ilustracija: Thinkstock
Ilustracija: Thinkstock

Opuštena Karamjit Sangha bez pardona je 'otkantala' pljačkaša naoružanog nožem te mu poručila da je ne prekida dok pije čaj.

"Sjedila sam i pila čaj kad je ušao u trgovinu naoružan kuhinjskim nožem. Rekao mi je da mu predam sav novac iz blagajne, ali ja sam bila vrlo opuštena. Rekla sam mu da pijem čaj, a on je zahtijevao da ga odložim i predam mu novac. Rekla sam OK i tada sam ja uzela nož i zamahnula prema njemu. Ne bih ga ozlijedila, ali bilo je to dovoljno da ga otjeram. Počeo se tresti i pobjegao glavom bez obzira", kaže prodavčica.

Pljačkaš Stuart Gleeson uhvaćen je te osuđen na pet godina zatvora, javlja Telegraph.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se