Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Černo polje

Prodaje se selo na granici sa Srbijom: 'U paketu dobijete i kradljive stanovnike'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan Bugarin prodaje cijelo selo. Černo polje, za prodaju je oglašeno na jednoj bugarskoj web stranici.

Oglas je na bugarskom online siteu objavio muškarac koji se predstavio kao Ivan Smardanov, a u kratko vrijeme pogledalo ga je više tisuća korisnika, piše Trud.

Pročitajte i ovo Dražba vozila javna dražba Auto za 100 eura? Država se rješava svojih starih vozila, ima motora, kombija, kamion... Država prodaje vozila viđeno - kupljeno Država prodaje 24 vozila: U ponudi auti, kamioni i gliseri...

Predsjednik mjesne zajednice sela Černo polje Todor Todorov iznenađen je ovim oglasom te smatra da vjerojatno nitko neće biti zainteresiran za kupnju. U Černom polju živi 283 stanovnika koji su zbog starosti i iznemoglosti sve češće na meti lopova.

Misteriozni ruski bogataš želi kupiti otok na Jadranu. Hoće li uspjeti?

'Nema posla, nema dovoljno hrane. Vjerojatno je nekome došlo preko glave pa je zbog toga dao takav oglas', kaže Todorov. Selo se inače nalazi na sjeverozapadu Bugarske, uz granicu sa Srbijom.

Prodavatelj je dodao da kupac u paketu dobiva i 'kradljive stanovnike sela'. Novinari nigarskog lista Trud pokušali su stupiti u kontakt sa vlasnikom oglasa, ali se na navedeni telefon nitko nije javljao.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene