Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije zlonamjerno

90 MINUTA KAOSA U ZRAČNIM LUKAMA Nitko ne zna zašto je problem nastao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uzrok problema je nepoznat, a među pogođenim aerodromima je John F. Kennedy u New Yorku.

Problemi i prekid rada koji su pogodili računala američke Carine i granične policije (CPB) - te popis za nadzor teorista Ministarstva domovinske sigurnosti - prijavljeni su u više američkih zračnih luka u srijedu. Uzrok problema je nepoznat, a među pogođenim aerodromima su John F. Kennedy u New Yorku, aerodrom u Los Angelesu, Bostonu, Dallasu, te luke u Seattleu, Charlotteu i Baltimoreu, piše RT.

Radi li se o letu MH370? 'Pronašla sam olupinu zrakoplova s puno ljudskih kostura'

Pročitajte i ovo Talijanska granica Balkanska ruta Italija donijela važnu odluku koja bi mogla utjecati i na Hrvatsku Slika nije dostupna Njezina priča Mora staviti slušalice u uši jer ne može više odgovarati na pitanja

Izvor iz vlade rekao je za NBC News kako je problem pogodio računalni sustav koji provjerava putnike na temelju popisa terorista. Dužnosnici su izvijestili o kratkom prekidu, ali i da je nakon 90 minuta sustav osposobljen.

Dok je sustav bio nefunkcionalan dužnosnici CPB-a koristili su alternativne procedure za obradu putnika, te izvijestili da nema naznaka da je prekid bio zlonamjeran.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene