Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dok su bili na domoru

Priznala da je zadavila i ugušila svoju djecu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U španjolskom Lloret de Maru uhićena je Britanka zbog sumnje da je ubila jednogodišnjeg sina i petogodišnju kćer.

Britanka je završila u pritvoru zbog sumnje da je ubila dvoje svoje malodobne djece u popularnom španjolskom odmaralištu. Sumnja se da jednogodišnjeg dječaka i petogodišnju kćer ugušila i zadavila. Majka koja navodno boluje od neke vrste mentalnog poremećaja, ubojstva je i priznala, javljaju španjolski mediji.

Pročitajte i ovo Djevojčica uz majku pije sok Saslušana na sudu Užas u Beogradu: Otkriveno što je majka stavljala u sokove maloljetnoj kćeri tijekom njezina liječenja Ilustracija Važna stvar Jedna od najvećih investicija u hrvatski turizam: Hotelski div počinje s gradnjom

Tijela su pronađena u hotelskoj sobi u španjolskom Lloret de Maru. Majka, za koju se vjeruje da ima oko 40 godina, nakon dvostrukog ubojstva, otišla je do recepcije hotela Miramar i zatražila zvanje hitne pomoći. Pozvana je i policija, koja je u sobi 101 zatekla užasan prizor. Nakon što je ispitana, žena je vraćena u sobu kako bi istražiteljima pomogla u rekonstrukciji događaja.

'Policija iz Girone istražuje slučaj smrti dvoje malodobne djece, a uhitili su i njihovu majku zbog sumnje da je povezana s njihovom smrću.', rekao je glasnogovornik policije. Još je nejasno je li obitelj već živjela u Španjolskoj ili bila samo na odmoru. Također nije poznato je li se žena sam prijavila u hotel ili je s njom bio muž ili neki partner.

Tijela djece su prevezena u Medicinski institut u Gironi kako bi se obavila obdukcija, dok će majka biti izvedena pred suca, javlja Daily Mail.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene