Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Skrenuo na drugi kolocijek

Prijedor: U sudaru vlaka s vozilima oštećena cisterna HŽ-a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Željeznična nesreća u kojoj je ozlijeđen strojovođa te oštećena cisterna Hrvatskih željeznica (HŽ) i lokomotiva Željeznica Republike Srpske (ŽRS) dogodila se danas rano ujutro u Prijedoru, a po prvim izvješćima, uzrok je ljudska pogreška.

Kako su izvijestili mediji iz Republike Srpske, nesreća se dogodila oko tri sata ujutro kada je vlak ŽRS-a koji je usmjeren na četvrti kolosijek skrenuo na peti kolosijek kolodvora u Prijedoru.

Pročitajte i ovo Vlak zgazio ženu u Kaštel Sućurcu - 2 Kaštel Sućurac FOTO Užasna nesreća u Dalmaciji: Pješakinja poginula u naletu vlaka na pružnom prijelazu Počele su pripreme za dolazak baterijskih vlakova baterijski vlakovi Počele pripreme za dolazak suvremenih vlakova, mogu voziti do 160 kilometara na sat

U izravnome sudaru s vozilima koja su stajala na kolosijeku ozlijeđen je strojovođa Vladimir Komarica, a znatno su oštećane lokomotiva i cisterna HŽ-a. Policija je obavila očevid, a mjerodavni iz ŽRS-a najavili su da će utvrditi je li se nesreća dogodila zbog ljudske pogreške. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene