Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stravičan zločin na Tenerifima

Prije nego što je ženi odrubio glavu u trgovini je tražio 'veliki nož'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Poremećeni beskućnik koji je na Tenerifima starici odrubio glavu prije toga je u trgovini tražio 'najveći nož'.

Pročitajte i ovo Stabiliziran požar na Tenerifima "još postoji rizik" Nakon 10 dana: Napokon stabiliziran najgori požar koji je pogodio Kanarsko otočje Požar u Španjolskoj Na terenu 10 helikoptera VIDEO Snažan požar izbio u nacionalnom parku: Naređena evakuacija, vatra progutala više od 300 hektara

Nadzorne kamere uhvatile su 28-godišnjeg Bugarina Dejana Valnetinova Deyanova koji je raširivši ruke pokušao dočarati prodavaču koliki nož zapravo želi. Kad ga je prodavač upitao zašto će mu kazao je da će 'ubiti nekoga', a dok je to govorio prstom je prešao sebi po vratu.

>> Žrtva manijaka s Tenerifea je imala dvije kćeri i pet unuka

Prodavač koji ga je poznavao otprije jer je spavao u napuštenoj zgradi u blizini, nije mu dao nož već ga je potjerao iz trgovine, piše Telegraph. U manje od pola sata, Deyanov je ušao u drugi supermarket gdje je nabasao na britansku umirovljenicu Jennifer Mills Westles. Zgrabio je nož sa police i odrubio joj glavu. Novi detalji stravičnog zločina dolaze iz minute u minutu. Po najnovijem, Bugarin je taj dan ranije pratio umirovljenicu po gradu. Ona je u panici uletjela u jedan ured u gradu i zatražila pomoć govoreći da ju netko slijedi. Pozvali su policiju i mladić je pobjegao.

Poslije ju je našao u trgovini i brutalno ubio zadavši joj čak 14 uboda nožem prije nego što joj je odrubio glavu. Zatim je pobjegao iz trgovine držeći glavu za kosu. Deyanov je otprije uveden u evidenciju kao psihički bolesnik i u veljači je bio otpušten iz psihijatrijske ustanove. Njegovo stanje se naglo pogoršalo kad ga je nedavno napustila djevojka. Svojim prijateljima je posljednjih dana govorio kako sprema 'nešto veliko'.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene