Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija za obitelj

Žrtva manijaka s Tenerifea je imala dvije kćeri i pet unuka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ubijena 60-godišnja Jennifer je nekoliko dana prije smrti potražila pomoć u policiji jer je bila uvjerena kako ju netko prati. Zaključili su da nema opasnosti, a ubojica ju je slijedio.

Španjolske vlasti objavile su da je žrtva manijaka s Tenerifea britanska umirovljenica Jennifer Mills-Westley. Nekoliko dana prije smrti potražila je pomoć u policiji jer je bila uvjerena da ju netko slijedi. Kako su izvijestili, u postaju je došla uplakana i izgledala je prestravljeno. Službenici su pretražili ulice oko njene kuće te su zaključili kako je 'zrak čist'. Da stvar bude još tragičnija, u tom periodu ju je ubojica još uhodio.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Najveća nesreća u povijesti 583 života ugasila su se u sekundi: Pilot poletio, a nije smio... Slika nije dostupna Netko na svemu zarađuje Tinejdžerski seks skandal u Britaniji: Nove snimke iz španjolskih resorta

U petak u Los Christianosu napao ju je nožem 28-godišnji psihički bolesnik Dejan Valentinov. Ubo ju je 14 puta u vrat. Odrezao joj je glavu te mašući njome bježao ulicom. Nož kojim je izbo žrtvu pronašli su u njegovoj torbi, piše Daily Mail. Čeka ga suđenje.

Ubijena Jennifer je živjela na Tenerifama, ali je često putovala u Norfolk i u Francusku kako bi posjetila dvije kćeri i petero unuka. Njen bivši muž Peter kazao je kako je ona bila 'predivna žena'. (Agencija VLM)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene