Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija ima dokaze

Prije hitnih službi otac 'dječaka iz balona' zvao medije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako još nije podignuta optužnica protiv oca 'dječaka iz balona', policija je objavila podatke o nekim od dokaza koje je prikupila.

'U ovom trenutku imamo dokaze koji ukazuju na to da je ovo bila izvedba zbog javnosti, u nadi da će se bolje promovirati na tržištu reality showa', rekao je Jim Alderden, šerif Larimera, te dodao kako polciija vjeruje da je obitelj Heene surađivala s novinarima prilikom puštanja balona, piše ABC. Njihov odvjetnik David Lane, koji je i sam ljubitelj gostovanja u medijima, a bio je sudionik u jednom reality showu, kaže kako se njegovi klijenti pripremaju za uhićenje. 'Nemam pojma kakve takozvane dokaze ima policija', rekao je Lane.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Sve za show' Očekuje se optužnica protiv oca dječaka iz balona Slika nije dostupna Napravili si reklamu?! Dječak iz balona: Napravili smo to za 'show'

>> 'Dječak iz balona' neće odgovarati zbog namještaljke

Policija tvrdi da su provjeravali pozive koje je obitelj načinila na dan kada su prijavili nestanak sina Falcona, te da je prije nego su nazvali 911, uputili poziv lokalnoj televizijskoj postaji i saveznom uredu za avijaciju. Alderden je također dodao kako policija posjeduje dokumente koji sugeriraju da su mediji pristali platiti Heeneovima za incident s balonom. Roditelje je odao Falcon, kada je u intervjuu rekao kako sve to rade 'zbog showa', a kada su ga novinari u sljdećim intervjuima, nakon što je to otac demantirao pitali je li to istina, dječak je povraćao.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene