Obavijesti Video Pretražite Navigacija
100 posto upleteni

'Dječak iz balona' neće odgovarati zbog namještaljke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Let balonom kućne izrade punjenim helijem koji je pokrenuo široku akciju spašavanja dječaka za kojeg se mislilo da leti u njemu bila je prijevara u cilju dobivanja publiciteta, rekao je šerif iz Colorada u nedjelju.

Šerif okruga Larimer Jim Alderden je rekao da će roditelji šestgodišnjeg Falcona Heena vjerojatno biti sudski gonjeni zbog bizarnog incidenta koji je u četvrtak zaokupio gledatelje televizijskih postaja diljem SAD-a. 'Utvrđeno je da je ovo prijevara, da je to bila namještajlka u cilju dobivanja publiciteta', rekao je Alderden na konfernciji za tisak.

Pročitajte i ovo Ilustracija Paket iz inozemstva Čekala je paket sa zlatom i vrijednosnim papirima, uplatila novac, ali uskoro je shvatila da mora nazvati policiju Ilustracija Prevaren u Puli 80-godišnjak očekivao nasljedstvo od dalekog rođaka, pa ostao bez više desetaka tisuća eura

>> Istraga gotova: Slučaj 'dječaka iz balona' je prijevara

>> Očekuje se optužnica protiv oca dječaka iz balona

'Vjerujemo da u ovom trenutku imamo dokaze da ustvrdimo da je to bila namještaljka s ciljem osobne promocije za televizijski reality show', rekao je. Alderden je rekao da će roditelji vjerojatno biti optuženi za zavjeru, pomaganje delinkvenciji maloljetnika, davanje lažnog iskaza policiji i pokušaja utjecanja na javnog službenika. On je rekao da su Falcon i njegova braća, stari osam i deset godina, bili '100 posto upleteni' u namještaljku ali da za to neće odgovarati zbog dobi.

'Ovo je bila namještaljaka, pokušaj dobivanja publiciteta', rekao je Jim Alderden iz šerif Larimera. Također je dodao kako vlasti vjeruju da se obitelj pokušala promovirati na tržištu reality showa. (I.D. / Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene