Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čudo kod Zenice

Čudom preživjela nalet brzog vlaka za Sarajevo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U nedjelju oko 5.25 ujutro pod kotačima međunarodnog brzog vlaka Zagreb-Sarajevo završila je 47-godišnja žena iz Zenice. Nekim je čudom ipak, ostala živa, no zadobila je teške ozljede opasne po život.

Nesretna je žena je nakon udara vlaka cijelo vrijeme bila svjesna, a policajcima koji su osiguravali mjesto nesreće te djelatnicima Hitne pomoći, rekla je svoje ime i prezime i točnu godinu rođenja. Navodno je tražila i da joj daju dvostruku dozu morfija, piše Dnevni Avaz.

Pročitajte i ovo Požar vlaka uzrok nepoznat VIDEO Drama na tračnicama: Zapalio se vlak u vožnji, opasnost prijetila i stambenim zgradama Slika nije dostupna 90-godišnja starica preživjela udar vlaka

U svjesnom je stanju prebačena u Kliničku bolnicu u Zenici gdje je utvrđeno da je zadobila teške i po život opasne ozljede, između ostalog frakturu natkoljenične kosti i lica, pa je hitno premještena u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu.

'Sretna je okolnost što smo tek napustili zeničku stanicu, pa još nismo uspjeli razviti ni veliku brzinu. Čim sam je zapazio na pruzi počeo sam kočiti i uspio sam smanjiti brzinu, ali se ona tada, valjda kada je vidjela da vlak usporava, jednostavno bacila', kazao je jedan od strojovođa te dodao kako je žena očito dugo razmišljala što da učini, ali se na kraju ipak, odlučila baciti pod lokomotivu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene