Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Bit će im bolje'

Milanović o seljacima: 'Probat ćemo pomoći, ali umjesto njih ne možemo raditi'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijer Milanović progovorio je prosvjedima seljaka i rekao kako vjeruje da će im uskoro biti bolje i to ne zaslugom njegove vlade.

Prvi se put, od početka seljačkih prosvjeda, oglasio i premijer Zoran Milanović od kojeg su seljaci tražili da se uključi u pregovore.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović - 2 Objava na Facebooku Oglasio se Milanović! "Mandat može dobiti..." Zoran Milanović komentar Lane Ružičić Zoran Milanović tipka...

Sedmi je dan prosvjeda seljaka, oni danas pozivaju sve koji žive od poljoprivrede da im se pridruže. Danas se, prvi put od početka prosvjeda, o svemu očitovao i premijer Zoran Milanović.

>> Seljaci nastavljaju prosvjede: 'Pozivamo sve poljoprivrednike da se pridruže'

'Ministar radi svoj posao, suosjećam s ljudima koji imaju problema u poslovanju. Probat ćemo pomoći, ali umjesto njih ne možemo raditi. Dakle, što je moguće, moguće je, znalo se unaprijed kakva su pravila, znalo se kakav je proračun. Već ove i sljedeće godine otvara se Europska omotnica, poljoprivrednicima će biti čak bolje nego do sada, Čak ne zaslugom moje vlade nego stjecajem okolnosti, ali neće moći svi uspjeti, kao u svakom poslu, netko uspije, netko ne uspije', rekao je danas premijer Milanović za Hrvatski radio.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene