Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Predsjednika Klausa snimili s mlađahnom stjuardesom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Fotografije češkog predsjednika Vaclava Klausa u društvu s mladom stjuardesom koje je objavio jedan dnevni list potaknule su nagađanja da je 66-godišnji predsjednik najnoviji češki političar uhvaćen u preljubu.

Na snimkama koje je objavio tabloid Aha vidi se Klaus u trenutku dok izlazi iz golferskog kluba u društvu dvadesetpetogodišnje domaćice vladina zrakoplova Petre Bendarove u petak u noći, zatim kako njegov automobil dolazi pred hotel izvan Praga i kako njih dvoje sutradan rano ujutro napuštaju hotel.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Havel će zbog problema sa srcem ostati u bolnici Slika nije dostupna Češka: Klaus nominiran za drugi predsjednički mandat

Fotografije su odmah potaknule nagađanja o izvanbračnom izletu predsjednika koji je nedavno ponovo izabran, a dugo je bio u braku s 64-godišnjom Livijom Klausovom.

Slične su snimke već objavljivane o drugim češkim političarima.

Tako je konzervativni premijer Mirek Topolanek (51) koji je i dalje u dugogodišnjem braku sa suprugom ženom Pavlom Topolankovom (52), dobio sinčića s partnericom, konzervativnom političarkom Lucie Talmanovom koja je 11 godina mlađa od njega i s kojom živi.

Topolanek i Talmanova čija je veza otkrivena 2006. zahvaljujući fotografijama tabloida, prvi put su se zajedno pojavili u javnosti u petak, u prigodi polaganja svečane prisege novog-starog predsjednika Vaclava Klausa.

Premijerov najveći suparnik, vođa socijaldemokratske oporbe Jiri Paroubek (55) iznenada se razveo od dugogodišnje supruge Zuzane Paroubkove (50) i oženio se ljubavnicom, prevoditeljicom Petrom Kovačovom (34), pošto ih je fotografski objektiv uhvatio dok su putovali na odmor u ljeto 2007.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene