Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prije svega - čovjek

Predsjednika države pogodila u glavu, a onda je uslijedilo nešto neočekivano

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
To je trebao biti jedan običan dan, a onda se dogodio pogodak u glavu.

Želeći pokazati da je dio naroda, 52-godišnji Nicolas Maduro sjeo je za volan autobusa i provozao vozilo ulicama Arague u Venezueli. Time je želio pokazao da nije zabravio otkud dolazi, jer je nekad za život zarađivao vozeći autobus, piše Guardian.

Pročitajte i ovo Ilustracija Kod Novog Vinodolskog Iz mora izvučeno tijelo mrtve žene: Uočeno je još noćas, ali se čekalo zbog juga Uhićenje policajca ubojice Problematična osoba Užas u trgovačkom centru u Tuzli: Policajac ubio ženu, pojavile se snimke uhićenja

Dok se za volanom sentimentalno prisjećao svoje bivše karijere, u glavu mu je iz gomile okupljenih građana doletio - mango! Ovo voće na kojem je bila napisana poruka 'Nazovi me ako možeš', na predsjednika je bacila jedna žena.

Crne plombe koštale zdravlja lijepu voditeljicu

Službenici iz Madurovog ureda stupili su u kontakt sa ženom i, kako se otkrilo, morala je odseliti iz kuće u kojoj je živjela, a nije imala kamo te se nadala da će joj predsjednik pomoći. Predsjednik Venezuele sve je ovo objavio na televiziji, a potom se ženi javno obratio riječima: 'Odobrio sam ti stan Marley, kao dio velike venezuelanske misije udomljavanja', rekao je te obećao da će pojesti mango kojeg je bacila na njega.

Venezulea: Maduro naredio uhićenje oporbenog vođe

Unatoč ovom i sličnim populističkim potezima, podrška građana Venezuele Maduru veoma je niska. Svega 28,8 % odobrava njegovo vođenje zemlje, dok 45 % birača namjerava glasovati za opoziciju na ovogodišnjim parlamentarnim izborima.

Nestašice hrane i lijekova uzrokovane strogom kontrolom valute, otežale su život, naročito velikom broju siromašnih građana. Stoga je ovaj Madurov potez dočekan 'na nož' i mnogi ga ondje zbog njega ismijavaju. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene