Obavijesti Video Pretražite Navigacija
UOČI IZBORA

Predsjednik Središnjeg izbornog povjerenstva BiH za Dnevnik Nove TV o sigurnosnm prijetnjama: ''Poduzete su sve mjere''

Postoji mogućnost sigurnosnih prijetnji, upozorio je predsjednik Središnjeg izbornog povjerenstva BiH Suad Arnautović s kojim je u Sarajevu razgovarao reporter Dnevnika Nove TV Mario Jurič.

Upitan je li sve spremno za sutrašnje izbore, predsjednik Središnjeg izbornog povjerenstva BiH Suad Arnautović kazao je da svi podaci koje su dosad prikupili govore tome u prilog, a dodao je da se ne očekuje ništa značajnije što bi moglo ugroziti sigurnost nadolazećih izbora.

Pročitajte i ovo Hrvati u Republici Srpskoj: Ilustracija - 5 Izbori u nedjelju Kako žive Hrvati u Republici Srpskoj? "Ne bih nikad otišla iz ovog grada"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna uoči izbora Borjana Krišto otkazala razgovor uživo u Dnevniku Nove TV: "Iz njenog stožera tvrdili da ima temperaturu, ali..."

Dosad su prijetnje najviše bile vezane za cyber napade, istaknuo je.

"Imali smo upozorenja od nadležnih državnih tijela koje se bave sigurnošću i obavještajnim procjenama da bi mogla biti napadnuta mrežna stranica Središnjeg izbornog povjerenstva“, poručio je Arnautović te dodao da su poduzete sve mjere predostrožnosti kako bi se spriječili možebitni napadi.

Od nedjelje, 2. listopada Dnevnik Nove TV možete pratiti od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene