Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pri predaji izgledao čudno

Predao se vozač kombija koji je ukrao 11 milijuna eura

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vozač oklopljenog vozila za prijevoz novca Toni Musulin, optužen za krađu više od 11 milijuna eura u početkom studenog u Lyonu, u ponedjeljak se predao policiji u Monacu, doznaje se iz izvora bliskih istrazi.

'Upravo se predao policiji. Još se ne zna što ga je ponukalo na predaju', rekao je neimenovani izvor, potvrdivši vijest objavljenu na internetskoj stranici dnevnika Nice-Matina. 'Čudno je izgledao kad se predao. Zasad ne znamo njegove motive, čak nismo sigurni ni da je znao da je u Monaku. Sad ga ispituju', rekao je isti izvor. Vozač oklopljenog vozila za prijevoz novca u vlasništvu 'Banque de France' Toni Musulin (39) pobjegao je vozilom punim eura 5. studenoga u trenutku kad su njegovi kolege zaštitari nakratko otišli u sjedište tvrtke.

Pročitajte i ovo Kombi Prvi mjesec besplatno Điro smanjuje gužve: Dalmatinski grad uvodi kružni linijski prijevoz Slika nije dostupna ''Malo'' zalutao Pijan se kod mještana raspitivao za smjer: Umjesto u Brinje kombi pun migranata dovezao u – Dobrinj

Kombi, bez 38 vreća novca, pronađen je nakon nekoliko sati u predgrađu Lyona. Policija je procijenila da je pljačka, jedna od najtežih te vrste u Francuskoj u ovom stoljeću, bila pomno pripremljena, jer je Musulinov stan bio potpuno prazan kad su istražitelji ušli u njega. Musulina su istražitelji naveli kao francuskog državljanina srpskog ili hrvatskog podrijetla, a Interpol je za njim raspisao tjeralicu pa se za njim intenzivno tragalo ne samo u EU već u svih 185 zemalja članica Interpola. Četiri dana nakon krađe, u ponedjeljak, 9. studenog, francuski pravosudni izvori priopćili su kako je devet od 11,6 milijuna ukradenih eura pronađeno u istom gradu. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene